3 tips

för snyggare presentinslagning

Fyll i din mailadress nedan för att ladda hem guidensom tar din presentinslagning till en ny nivå! Guiden är såklart HELT GRATIS!

Presentinslagning

"Jag är såååå dålig på att slå in paket!"

Det får jag höra alldeles för ofta. Men i många fall stämmer det inte alls. Det handlar snarare om att känna till de rätta knepen för att göra det snyggt. Det är exakt det du får lära dig i den här guiden!

Varför är det så viktigt med en snygg presentinslagning? En vacker inslagning ger det där lilla extra. Det är ju faktiskt inte bara insidan som du ger bort utan även utsidan och hur du presenterar din present. Ibland kan t.o.m själva inslagningen höja innehållet…

Att slå in paket och presenter är bland det roligaste jag vet. Inte bara för att det blir vackert utan för att det fungerar lite som terapi. Det är något speciellt att få vika och vända papper och se det formas till ett litet konstverk.

3 tips för snyggare presentinslagning

Fyll i din mailadress nedan för att ladda hem guiden i sin helhet.

Hej förresten!

Jag heter Kristin och i över 20 år har presentinslagning varit en stor passion för mig. Jag har alltid samlat på mig papper, snören, band och andra tillbehör som kan ge en presentinslagning det där lilla extra. Kanske känner du igen dig?

Sedan 2022 har jag haft förmånen att utbilda och inspirera andra människor att göra presentinslagning till något roligt, kreativt och framförallt vackert. Och med busenkla knep!

Mina kunskaper har jag fått visa och lära ut hos både privatpersoner och företag via workshops och min onlinekurs.

För mig handlar presentinslagning inte bara om att skapa exklusiva gåvor. För mig handlar det också om att det ska vara smart och framförallt enkelt.

Kristin Olsman
Varukorg