Presentinslagning

Kurser i presentinslagning
Lär dig att slå in paket och presenter som ett proffs.

Kurser

Få utlopp för din kreativitet med professionell presentinslagning. Välj mellan fysiska kurser i min studio eller hemma i din egen soffa online.

Presentinslagning kurs - grundkurs
Grundkurs

Grundläggande tekniker för perfekt presentinslagning. Lär dig beräkna papper, olika sorters tejp och knyt den ultimata rosetten. Du kommer även kunna bemästra ett par enkla och vackra inslagningar.

Presentinslagning kurs - fortsättningskurs
Fortsättningskurs

I denna kurs går vi in på mer kreativa presentinslagningar och tittar närmre på silkespapprets olika möjligheter. Vi tar även ett djupdyk bland olika dekorationer som ger dina presenter det där lilla extra.

Presentinslagning kurs - fördjupningskurs
Fördjupningskurs

I fördjupningskursen går vi in på mer avancerade inslagningar som kan kräva mer tid och tålamod. Vi tittar också närmre på färgkombinationer och fördjupar oss i tidigare kunskaper.

Presentinslagningskurs - paket till barn
+ Paket till barn

Att slå in presenter till barn är ibland både klurigt och bökigt. Presenterna har udda former, är håliga eller jättestora. Här får du med dig allmän materialkunskap att tänka på vid presentinslagning till barn och tips på hur du ska slå in knepiga presenter.

+ Återbruk

Du behöver inte köpa nytt material varje gång du ska slå in presenter. I denna kurs om återbruk i presentinslagningen får du lära dig hur och vad du kan ta tillvara på av det du redan har hemma. Materialval, bygga om lådor och vackra dekorationer är några delar av innehållet.

+ Julklappar

Smarta tips och vackra inslagingar till julklapparna. En kurs som är perfekt för dig som både vill lära dig smarta knep utan att tumma på exklusiviteten, och för dig som vill göra det där lilla extra av julens alla paket. 

Privata kurser

Vill ni göra något unikt och skoj, och samtidigt lära massa kul tips om presentinslagning? Gå en kul intensivkurs! Under två timmar får ni de grundläggande kunskaperna för inslagning och sen får ni prova på olika inslagningar och tekniker. Det mesta går att lösa efter era önskemål!

Kurser i presentinslagning

Möhippan

Perfekt aktivitet för den som gillar pyssel och paket.

Kompisgänget

Gör något kul och annorlunda tillsammans.

Julklappsinlagning med Kritin Olsman på HiQ i Malmö

Att hålla i workshops är bland det roligaste jag vet. Under 2022 besökte jag bland annat Enfo, HiQ och Ikea för att lära personal och kunder att slå in paket och presenter. 

Varukorg