Bäst i test

11 vanliga presentpapper i stort test

Fyll i din mailadress nedan för att ladda hem testet i sin helhet. 

Bäst i test med presentpapper

Vad är ett bra presentpapper?

Jag brukar ofta säga att “du får vad du betalar för” när det kommer till presentpapper och andra tillbehör för presentinslagning. Men stämmer det?

Det här testet är för att du ska få bättre koll på vilka presentpapper som är värda pengarna.

Ibland plockar vi på oss en rulle (eller, jag gör det i alla fall) för att det är så billigt. Men när jag väl börjar vända och vrida på det så inser jag att det inte är så mycket papper på rullen eller så går det sönder bara jag rör vid det.

För egen del gav det här testet både överraskningar och totala besvikelser.

BÄST I TEST: PRESENTPAPPER

Fyll i din mailadress nedan för att ladda hem testet i sin helhet. 

Hej förresten!

Jag heter Kristin och i över 20 år har presentinslagning varit en stor passion för mig. Jag har alltid samlat på mig papper, snören, band och andra tillbehör som kan ge en presentinslagning det där lilla extra. Kanske känner du igen dig?

Sedan 2022 har jag haft förmånen att utbilda och inspirera andra människor att göra presentinslagning till något roligt, kreativt och framförallt vackert. Och med busenkla knep!

Mina kunskaper har jag fått visa och lära ut hos både privatpersoner och företag via workshops och min onlinekurs.

För mig handlar presentinslagning inte bara om att skapa exklusiva gåvor. För mig handlar det också om att det ska vara smart och framförallt enkelt.

Kristin Olsman
Varukorg