Dubbelhäftande tejp – perfekt för presentinslagning

Dubbelhäftande tejp till presentinslagning paketinslagning

Min absoluta favorit bland alla olika sorters tejp är den dubbelhäftande tejpen. Jag använder den i 95% av alla mina inslagningar och anledningen till det är för att den inte syns. Du får också snyggare kanter och fokus hamnar på själva paketet och inslagningen.

Precis som annan tejp finns den dubbelhäftande tejpen i flera olika bredder. Den jag använder mest är 8 mm bred. Behöver du bredare tejp kan du såklart köpa en bredare, men det går minst lika bra att använda två remsor bredvid varandra.

Mitt bästa tips för dubbelhäftande tejp:

  • Vik ner en liten bit och tryck sen till hårt så att tejpen fastnar i sig själv.
  • Pilla bort (eller snarare upp) den lilla skyddsfilen som du vek ner.
  • Sen river du loss tejpen.

När du sen ska använda tejpen så fäster du den där du vill ha den och sen är det enkelt att dra loss skyddsfilmen. Sjukt smidigt!

Varukorg