Vad är ett bra presentpapper?

Presentpapper i hög

Ja, vad är ett bra presentpapper? Det är en ganska flummig fråga om inte annat. Men även om vissa presentpapper är att föredra före andra, så har de alla olika funktioner.

Tunna papper är inte alltid dåligt

Ibland träffar jag personer som klagar på att presentpappret går sönder. Och ja, det är väl, om nåt, ett tydligt tecken på ett papper som inte är bra. Men när det kommer till presenter till små barn eller personer med minskad rörelseförmåga i händerna så är dessa papper superbra! För när de ska öppna presenten behöver de inte kämpa utan pappret rivs snabbt upp och personen i fråga får njuta av att öppna sitt paket eller present själv. Kort sagt, tunna papper ska inte alltid underskattas!

4 punkter för bra presentpapper

MEN! I alla andra fall vill jag ha bra kvalitet på mina presentpapper. Och generellt när jag letar bra presentpapper så tittar jag på om det:

✅ är följsamt,
✅ beter sig så som jag vill,
✅ håller sig på sin plats,
✅ INTE är genomskinligt.

Och en annan liten enkel fingervisning är att du får oftast vad du betalar för… 😉

11 presentpapper i stort test!

Men på riktigt, stämmer verkligen “du får vad du betalar för” när det kommer till presentpapper?

Jag köper ofta presentpapper när det är billigt. Men när jag väl börjar vända och vrida på det så inser jag att det inte är så mycket papper på rullen. Eller så går det sönder bara jag rör vid det. Så, det där billiga pappret var kanske inte så billigt i slutändan ändå eftersom jag behövde så mycket.

Känner du igen dig?

Så, för att reda ut om alla de här presentpapperen är värda sina kronor bestämde jag mig för att göra ett stort test. Det här testet är gjort för att DU ska få bättre koll på vilka presentpapper som är värda pengarna. 💸

🥇 Tillslut blev det tre vinnare och två rejäla förlorare.

Ta del av hela testet genom att ladda hem det här nedan:

Och du… nyhetsbrev mm kommer ut max en gång i månaden. Om ens det….

Varukorg