Pysslig inflyttningspresent på en timme

Inflyttningspresent

För ett tag sen flyttade våra vänner till en ny lya och när våra scheman äntligen matchade tog vi såklart med oss en liten inflyttningspresent.

Eftersom de flyttat till ett ställe med mer utemiljö kändes en kvast och trälåda klockrent. Trälådan köpte jag på Jula men finns ju även att införskaffa på alla möjliga ställen. För en mer personlig touch målade jag dit deras efternamn på lådan.

Lite pilligt med att skära ut bokstäverna men det gick ändå relativt snabbt. Kändes ändå ganska meditativt. Eftersom typsnittet jag hade valt hade en liten stämpelkänsla (är det ens ett ord?) så behövde jag inte vara så noggrann heller. Att fylla i med hobbyfärg från Panduro tog sen max en kvart.

Innehållet då?

Jag började med att fylla votten på lådan fyllde jag med gamla naturfärgade silkespapper som vi använt som stötdämpning till glas. Härligt när man får möjlighet till återbruk!

Sen fyllde jag lådan med lite gottis. Även en flaska bubbel åkte ner efter jag hade fotat. 🍾🌿

Och ja, det tog faktiskt bara en timme! 🙌

Varukorg